Valódi sikersztorik

“Nagyon meg vagyok elégedve veletek, gyorsak, megbízhatóak és korrektek vagytok. Minden a megbeszéltek szerint ment. Segítőkészek vagytok és a dolgok átláthatóan mennek. Csak ajánlani tudlak titeket, sose fogom tudni meghálálni, amit Krisztián értünk tett. Egyik napról a másikra megváltozott az életünk. 🙂 ”

Mezőfi Tamás

“Miután rátaláltunk a C&P Consultingra, jelentkeztünk! Egy hét után munkába is tudtunk állni. Nagyon jól érezzük magunkat kint, megtaláltuk a számításainkat. Ez nem valósulhatott volna meg, ha Krisztián nem jár közbe értünk, akinek nagyon hálásak vagyunk a sok segítségért! Kedves, mindig startra kész, ha probléma van, rögtön keresi a megoldást! Minden úgy zajlik, ahogy megbeszéltük,tehát csak ajánlani tudjuk őket! Hívd őket bátran!”

Elek Tibor és Elek Tünde

“Király olyan helyen dolgozni ahova más üdülni jár. Ezzel a látvánnyal ami minden nap elém tárul ezerszer jobb érzés pénzt keresni. Csodás környezet,korrekt juttatások. És egy ember aki ezekhez hozzásegített az nem más, mint Tóth Krisztián. Ha bármi kérdés vagy óhaj volt segített. Gyors és iszonyat korrekt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Vörös Roland

“Sziasztok! Barátnőmmel úgy gondoltuk, hogy szerencsét próbálunk a külföldi munka világában, ami Tóth Krisztián segítsége nélkül nem is mehetett volna. Gyors, szakszerű, megbízható. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük szépen!”

Csobot Kinga és Garai Marietta

“A C&P Consultingot csak ajánlani tudom, főleg azoknak, akik első alkalommal mennek ki “szerencsét próbálni”. Ők voltak azok, akik végig segítettek nekem. 🙂 Megbízhatók, korrektek, és nagyon segítőkészek. Köszönöm még egyszer, hogy segítettetek.”

Dudás Anna

“Kedves Krisztián!

Végre van egy kis időm arra, hogy megköszönjem neked azt a sok segítséget.

Amikor hozzád fordultunk, első beszélgetésünk után úgy döntöttem, igénybe vesszük a szolgáltatást, amit nem bántam meg és bátran merem ajánlani mindenkinek. Szerződéskötés után néhány nappal számtalan ajánlatot küldtél, alig tudtunk választani.

Amikor felhívtunk, Te a telefonban soroltad a további lehetőségeket / beteg voltál, de ennek ellenére is segítettél/. A mai napig megkérdezed tőlem, minden rendben van-e és ha ismét segítségre lenne szükségem. Rád számíthatok!

Nagyon köszönöm Neked! Új életem lett új lehetőségekkel! Bátran merem ajánlani mindenkinek! Forduljon hozzád bizalommal!”

Bodzsár Rózsa

“”Szeretnénk megköszönni Tóth Krisztiának a gyors  együttműködést. Egy hét leforgása alatt már ki is jutottunk Ausztriába. Minden a telefonbeszélgetés szerint zajlott. Közvetlen és barátságos. Mindenki aki ki szeretne jönni Ausztriába, csak hívja nyugodtan!””

Gáspár Dávid és Rezes Ágnes

“Ismételten nagyon szépen köszönjük Tóth Krisztián segítségét,nagyon jó helyet talált nekünk ,végre jó a közösség és a főnökség is. Nem tudjuk elégszer megköszönni a sok segítséget a türelmet és kedvességet.”

Cseke Alexandra és Kosaras Antal

“Hónapok óta próbálkoztam külföldre jutni dolgozni, nem sok sikerrel. Aztán rábukkantam Krisztiánra. Szakszerű, és pontos tájékoztatást kaptam, láthatóan nagyon jártas az álláskeresésben, és igen tájékozott a kinti viszonyokban. Elkészítette az önéletrajzomat, és megkereste a lehetőségeket. Pár nap után jöttek az állásajánlatok e-mailen, telefonon. Ez alatt segítséget, biztatást és hasznos javaslatokat kaptam tőle. Az eddigi tapasztalataim alapján nem gondoltam, hogy így is lehet. Gyorsan, emberségesen, pontosan, hatékonyan. Sokat jelentett, hogy minden szükséges kérdéssel elérhető volt, és mindig nagyon kedvesen és türelemmel segített.  Az első beszélgetésünket követő 10. napon kint voltam a munkahelyemen. Hálás vagyok és elégedett.”

Oláh Valéria

“A C&P Consultingtól korrekt és gyors szervezést kaptam, amit ők mondanak, az úgy is van. Szóval, ha valakinek korrekt szervezésre van szüksége, akkor nyugodtan keresse őket. Nagyon sok ajánlatott kaptam a közbenjárásukkal, sok szállodából hívtak és e-mailen is jött számos megkeresés. Az emberséges bánásmód olyanokban is megnyilvánul, hogy ha például új helyre mész, akkor érdeklődik milyenek a főnökök, a kollégák és általában hogy érzem magam. De ha bármi probléma támad, akkor is azonnal lehet rájuk számítani. Szóval csak pozitív dolgokat tapasztaltam meg a szervezésük által. Nyugodtan hívjátok őket, ha Ausztriában szeretnétek dolgozni. Sok lehetőség van és korrekt segítség.”

Urbin Éva

“Sziasztok. Körülbelül egy másfél hónapja jöttünk haza az Amerikai Egyesült Államokból, miután kint éltünk közel kettő évet. Úgy gondoltuk, hogy kicsit közelebb is szerencsét próbáltunk, így egy barátom segítségével ismertük meg Krisztiánt, akinek ezúton is köszönjük a szakszerű segítséget, aminek köszönhetően hazaérkezésük után egy héttel meg is kaptunk azt az ajánlatot, amire vártunk. Már lassan egy hónapja dolgozunk Ausztriában, egy gyönyörű hotelben, ahol azonnal egy éves munkaszerződést kaptunk a párommal. Köszönünk mindent, bátran ajánlom, hogy ne várjatok, merjetek lépni és változtatni. üdv Gábor és Bianka”

Földházi Gábor és Balogh Bianka

“Sziasztok! 1 hónapja jutottam arra az elhatározásra, hogy Ausztria felé vegyem az irányt,és ott dolgozzak. Sokfelé nézelődtem, ismerősökkel beszéltem, nehéz volt elkezdeni. Aztán Facebookon nézelődve bukkantam egy csoportra, és miután csatlakoztam, Krisztián felvette velem telefonon a kapcsolatot. Elmondta, hogyan működik ez a dolog náluk, hogyan segítenek munkát találni. Adategyeztetés után,pár nap múlva már jöttek is az állásajánlatok emailben,és telefonon is, de nem csak 2-3, hanem folyamatosan, szerintem 20 helyről biztosan megkerestek. Ezek után már csak rajtam múlt,hogy mit fogadok el,és hova megyek dolgozni. Krisztián végig tartotta velem a kapcsolatot, telefonon is majdnem napi rendszereséggel beszéltünk. Az eredmény pedig hamar meg is lett, már dolgozom is,egy nagyon szép kis helye! Tehát csak ajánlani tudom mindenkinek aki ilyen helyzetben van! Segítőkészek,korrektek, megbízhatóak! Köszönettel tartozom Krisztiánnak, hogy ekkora segítség volt számomra végig!”

Ruzsics Dániel